www.megev-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Межівський район >> Новини
Відбувся об'їзд шкіл та дитячих садків Межівського району з метою перевірки стану готовності закладів освіти напередодні початку навчального року
Версія для друку Написати листа
До складу робочої групи увійшли перший заступник голови райдержадміністрації Жук А.С., заступник голови райдержадміністрації Богдан С.В., в.о. начальника відділу освіти Межівської райдержадміністрації Бугайов О. І., начальник відділу освіти молоді та спорту виконавчого комітету Межівської селищної ради Литвиненко О.О., в.о. начальника відділу освіти виконавчого комітету Новопавлівської сільської ради Буз Т.В., провідний інспектор Межівського районного сектору Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області Тарабанов О.В., в.о. начальника Межівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби України в Дніпропетровській області Бакаляр Ю.О., сільські, селищні голови, старости.

    Протягом 13-14 серпня робоча група відвідала 15 закладів загальної середньої освіти, в тому числі опорний навчальний заклад – Межівську СШ №1, а також 4 навчально-виховних комплекси та ряд закладів дошкільної освіти по Межівській селищній, Новопавлівській, Зорянській і Слов’янській сільських радах.
    Поза увагою не залишилась жодна школа від таких невеликих, як Маліївський та Миронівський НВК, до таких базових шкіл, як опорна Межівська СШ №1, яка цього року прийме понад 410 учнів, Межівська СШ №2, Межівський аграрний ліцей-інтернат, Новопавлівська СШ №1, Славянська СШ та ін.
    Були оглянуті навчальні, ігрові та спальні приміщення, спортзали, котельні, медичні кабінети, санвузли та харчоблоки, здійснений аналіз забезпечення технологічним обладнанням та посудом, дезінфікуючими засобами тощо.
    В рамках візиту представники виконавчої влади району та начальники відділів освіти зустрілися з керівництвом закладів, педагогічними колективами, оглянули пришкільні території, поцікавилися організацією оздоровлення дітей.
    Основну увагу було акцентовано на підготовці до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, що стосується проведення капітальних та поточних ремонтів будівель та приміщень навчального призначення, відомчого господарства, енергетичного обладнання, систем протипожежного захисту.
    Станом на сьогоднішній день всі загальноосвітні і дошкільні навчальні заклади району в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.
    Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор