www.megev-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Межівський район >> Новини
Межівщина відзначила 70-у річницю завершення Другої світової війни
Версія для друку Написати листа

    З метою належного проведення районних заходів, присвячених 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-й річниці завершення Другої світової війни, вшанування ветеранів та патріотичного виховання молоді у Межівському районі, прийняте розпорядження голови райдержадміністрації, яким затверджений оргкомітет та основні районні заходи.
    На виконання зазначеного розпорядження голови райдержадміністрації у районі здійснюються заходи щодо забезпечення соціально-побутових та медичних потреб ветеранів війни, збереження та підтримки у належному стані меморіальних місць і поховань загиблих у роки Другої світової війни, надається шефська допомога ветеранам, вдовам та сім’ям загиблих, дітям війни. До участі у заходах залучаються громадські та релігійні організації, підприємства та організації різних форм власності.
    Для жителів районного центру було проведено ряд урочистих та пам’ятних заходів. Керівники району вітали 7 травня учасників велопробігу «Пам'ять вічно жива!» покладали квіти до місць поховань воїнів Другої світової війни, що загинули, захищаючи Межівщину. 8 травня був проведений автопробіг «Памґятаємо. Славимо. Вшановуємо.», по закінченню якого пройшла урочиста програма до Дня пам’яті та примирення. 9 травня, з нагоди відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-й річниці завершення Другої світової війни, відбулася традиційна хода до меморіалу Слави у парк ім. Ватутіна, урочистий мітинг та святкова програма. У вечірній час 9 травня Межівчани взяли участь у факельній ході. Салюту, у зв’язку з ситуацією у країні не було, але урочистості відбулися на високому рівні та за присутності значної більшості громадян, ніж у минулому році.
    Урочисті пам’ятні та святкові заходи відбулися у всіх громадах Межівського району.

Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор