Межівський район
www.megev-rn.dp.gov.ua


15 травня, у Міжнародний день сім’ї — чудовий привід, щоб сказати своїм близьким прості й водночас найважливіші слова – "Я люблю і ціную тебе, це щастя, що ми – сім'я!"
У Межівській районній бібліотеці для дітей був проведений конкурс «Сім’я – храм добра і любові». У ньому взяли участь родини Боровенських – мама Тетяна Вікторівна з донькою Анастасією, сім’я Харламових – бабуся Галина Андріївна з онукою Дашею; сім’я Євдокімових – мама Марина Вікторівна з донькою Анастасією; сім’я Василенко – бабуся Галина Павлівна з онукою Русланою; сім’я Заєць – мама Наталія Миколаївна із сином Максимом.
Учасники розповіли про свою родину, традиції. Вони активно брали участь у конкурсах, вікторинах, співали пісні, читали вірші та розповідали улюблені казки дитинства.
Музичні привітання прозвучали від вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, читачів бібліотеки Руфф Софії та Міщенко Дарини.
Директор Межівської бібліотеки Лідія Давиденко привітала присутніх зі святом. Всіх учасників конкурсу було нагороджено грамотами та солодощами.